КОИ СМЕ НИЕ

Oварас Вендинг е водеща компания в областа на вендинг машините. Стартирахме идеята си предии 15 години, като ексклузивен вендинг дистрибутор за Кока Кола и Нестле.

Продължаваме да работим с тези и други утвърдили се компании, като в същотото време не спираме да подобряваме вендинг услугите, предлагайки на нашите клиенти и крайни потребители разнообразие от продукти.

През 2009 г. the Ovaras Group реши да разработи и оперира интегрирана развлекателна/информационна платформа, за пациенти и персонал на болници.

Виж повече->

1

Ovaras Vending оперира вендинг машини в над 1400 локации из цялата страна.

Нищо не сплотява така добре хората и колегите както споделяне на чаша топло кафе и прясна закуска в приятна атмосвера.

Нашите вендинг машини предоставят голямо разнообразие и висококачествени закуски , топли напитки и кафе на добри цени, на хиляди хора из цялата страна, ежедневно.

Голяма част от нашите клиенти са лидери в техните браншове и представляват някои от най-големите и успешни фирми в България.

Причината за продължителният успех на Оварас Вендинг е до някъде, че винаги се стремим да предоставим най-високо ниво на обслужване и на това, че предоставяме персонализирани решения за всички наши клиенти, независимо къде се намират те като офиси, фабрики, болници, университети, молове, бензиностанции, паркове, или центрове за забавление

Ние имаме цялостна гама от самостоятелни, малки, комбинирани, вендинг машини за топли и студени продукти, от подходящи за “индустриален” вендинг от голям мащаб, до по-малки предприятия, включително ексклузивни решения за директорски офиси.

Оварас Вендинг е дългогодишен партньор на
 Coca Cola и Nestle, също така и с водещият производител на вендинг машини, 
Bianchi. 

Ние също сме партньори и предлагаме премиум марки като Illy, за да предоставим и по-иновативни решения за по-специални изисквания.

Предоставяме решения от световен клас в цяла България

С петнадесет годишният си опит, ние помагаме на нашите клиенти да изберат най- подходящата вендинг машина, с най-подходящият избор от продукти за техните нужди, и с най-големият брой автомобили и оператори покриващи цялата страна, ние можем да обслужим най-бързо вашите нужди и да подсигурим, че вашите вендинг машини са винаги заредени, технически изправни и обслужени по най-високите стандарти.

Различното при нас е, че в Оварас Вендинг сме разработили уникално различни и гъвкави решения за разплащателни системи, за да можем да отговорим на всякакви изисквания на бизнеса. Те могат да са от, разплащателни системи със стотинки и банкноти със връщащи механизми, също така и “free vend” решения, където фирмата задава месечен бюджет за всеки служител и се разплаща на края на месеца при фактуриране.

Ние предлагаме разнообразие от услуги, които отговарят на различните нужди на фирмите в днешната бизнес среда. Независимо дали имате нужда от най-висококачествено кафе във вашият офис за вашите служители, в корпоративна среда или диверсифициран набор от опции за кафе и свежи напитки за вашите клиенти и гости, Оварас Вендинг се гордеем с нашата способност да предоставим по поръчка решение за всяка ситуация.

Вендинг машини под наем

Оварас Вендинг също така предоставя широка гама от машини за кафе и вендинг машини за отдаване под наем.

Ние си партнираме с NESCAFÉ ALEGRIA за да предложим на нашите клиенти гъвкавостта на отдаване под наем, на семпли и ефективни кафе машини, които се открояват с по-лъскав външен вид , който е повече от просто добър външен вид . Той пасва идеално на по-малки пространства , отколкото други машини за кафе и има функции, предназначени за запазване на околната среда . Машините разполагат с удобен двулитров резервоар с вода, за да може да обслужва по 2 чаши на веднъж. Тези машини могат да бъдат поставени навсякъде , на бюро, на рецепция или в заседателни зали . Изборът е ваш.

За любителите на гурме кафе, ние също разполагаме с Illy капсули кафе, предлагащи чаша кафе с бариста качество, всеки път !

Пълен сервиз за кафемашини

  • Консултации
  • Инсталации
  • Зареждане на стоки
  • Хигиенна поддръжка
  • Техническа поддръжка
  • Ремонтиране

Оварас Вендинг е до вас от самото начало, заедно с целият си вендинг опит. Ние ще се консултираме с вас за да ви предложим най-добрите решения за вашите нужди.

Ние предлагаме индивидуални програми вендинг услуги , за да отговорим на нуждите на почти всяко работно място или множеството местоположения на фирмата.

Нашият екип от опитни техници ще инсталират оборудването по най-удобният за вас начин.

Нашият екип от оператори ще запази машините добре заредени и в изправност по всяко време.

Ние постоянно ще преразглеждаме вашите нужди и изисквания, за да ви държим в течение за актуализиране на нови и иновативни системи.