НАШИТЕ ЦЕННОСТИ


Стремежът да поддържаме услугите си на най-високо ниво, както и индивидуалния подход към всеки клиент, независимо от сферата му на дейност, са едни от главните ни приоритети.

Това, което ни мотивира е целта ни да задоволим изискванията на клиентите ни на 100%.

Измисляме гъвкави решения за всяко едно пространство дали ще е офис, лечебни заведения, фабрики, шопинг центрове, бензиностанции, паркови пространства. Непрекъснато развиваме иновативни продукти и се стремим да предоставяме на пазара все по-нови и разнообразни услуги.

Историята ни
Оварас Груп е с 45 годишна история. Започнахме като търговска къща, бързо израстнахме като главен дистрибутор на луксозни марки на часовниците Оmega и Levi’s.
През 1999 Оварас получи екслузивите дистрибуторски права за Bianchi вендинг автоматите.

Като нови в тази сфера, решихме да експериментираме и разположихме един автомат за кафе пред магазина ни на Левис на булевард Витоша.

Не възлагахме големи очаквания. Но какво се случи... След няколко часа един човек дойде да се оплаче, че машината била блокирала и не приемала монети.
Когато проверихме се оказа, че кутията за монети е препълнена и трябва да се изпразни, за да продължи да работи машината.

Така през годините ставайки ексклузивни дистрибутори на продуктите на Кока Кола и Нестле се утвърдихме на пазара като водеща компания в областа на Вендинга.

Стремеж и ценности

Нашата мисия е да сме най-добрата компания в тази сфера не само в България, а и по целия свят. Нашият успех е изграден на 5 основни принципа:

Обслужване
Стремежът да предоставяме на нашите клиенти обслужване на едно много високо ниво.
Иновация
Желанието ни да реализираме нови идеи и иновативни решения.
Качество
Стремежът ни да предлагаме на пазара най-висококачествени и ранообразни продукти в партньорство със световни водещи марки.
Ценности
Винаги се опитваме да сме полезни за нашите бизнес парньори и крайни потребители.
Общност
Работим, за да слагаме усмивки по лицата на хората и вярваме, че най-доброто, което може да направим за обществото е да се отнасяме еднакво както към клентите ни, така и към нашите работници.